Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan blir man aldrig hel!

Jag vet att du sagt: Farväl!
Men vad jag vill ha tillbaks
är min själ, ingenting annat alls
inte ens det du har om din hals...

Men min själ, som jag lagt i din
vill jag igen skall bli bara min
därför vill jag åter dit in...

Jag vill inget ha, som tillhör dig
ej ditt bara det, som är mitt!
Du kan ta det lungt och kallt
för sen går jag direkt när
jag fått det, som är mitt allt!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-25 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanna, starka ord. Det finaste vi äger, vår själ. Fint skrivet!

"Men min själ, som jag lagt i din
vill jag igen skall bli bara min"


/Ann
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt