Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far sot!

Att förlora dig skulle göra ont
det visste jag innan den stunden kom
inte för att jag väntade på den liksom...

Men för varje gång du stötte bort mig tog till mig igen
jag härdad blev, det var ju så du spelet drev
för det var ju du, som höll i förhållandets vev...

Javisst jag var ju galen, som stannade kvar
men det är ju så när kärleken och passion tar
hjärnan med sitt förstånd har ingenting att sätta emot
inte ens med något hot för emot detta finns ingen bot
man kan till och med dö förstår jag av det nu, du
det, som förr kallades precis för vad det är: Sot!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-25 11:55



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark text om maktspel och destruktivitet.
2010-11-25

  ULJO
Starka och tänkvärda ord som går rakt in i märgen.
2010-11-25

    ej medlem längre
En stark text med mycket tänkvärda ord. Bra skrivet!

"Men för varje gång du stötte bort mig tog till mig igen
jag härdad blev, det var ju så du spelet drev
för det var ju du, som höll i förhållandets vev..."



/Ann
2010-11-25

  lodjuret/seglare VIP
jag håller inte med föregående läsare om att detta minsann inte är något att kommentera, emedan det är det, frågan är bara hur. Skall man blott ge bifall i ord eller även låta blommorna tala? Trenne fång blommor förtjänar texten
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt