Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Miljön


Jag tänker ställa en naken politiker på taket!

Nu lurade jag er men däremot tänker,
jag tänker köpa mig en kossa och två getter samt ett får om jag får.

Ställa dom på gräsmattan i mitt bostadsområde .

Jag planterar en äng på taket som dom har på gamla trähus i Norrland.

Då slipper dom köra med den där hemska gräsklipparen, som spyr ut avgaser och förpestar miljön hemskt!

Där på ängstaket får geten gå och beta bäst hon vill,
Kan hända hon kommer in till mig på kvällen förvandlad till en kvinna.

Då slipper dom köra med en gräsklippare, som spyr ut avgaser och
förpestar miljön!




Övriga genrer (Aforism) av Jean-Michel Orblin
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-25 13:33



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahaha, ja bra miljötänk!
2010-11-25

  Kjell A. H Lundin
YES, det gjorde du! Vilken härlig luring!!
Men, det du verkligen skulle göra rekommenderar jag starkt!

Toppen!

Ha det så gott!
Kjell
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin