Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjan

Gud

skänk mig det jag behöver

i svåra stunder

för

i vad som inte vill gå över

kommer jag gå under




Fri vers av Kalle.O
Läst 305 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-25 17:14



Bookmark and Share


  stefan.g
Mycket bra skriven, tack för denna sköna text!
2010-12-26

  Knickedick
Mycket stark text
2010-11-29

  Maria T
Du får inte gå under
2010-11-28

  Eva Langrath VIP
Stark känsla i denna bön
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O