Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte!

De ligger på stranden
tätt intill varandra i sanden
han är lång och ljus aldrig har
hon sett en sådan fisk, han är vit
han har inget som glittar på sin kropp
han kanske inte är frisk, han känns, som en risk...
Han har tio fingrar han håller om hennes kropp
nu har han somnat hans armar har fallit ner...

Med en av sina armar känner hon på hans kropp
han har inga fjäll... En mycket knepig figur tänker
hon, drar sig undan på sina åtta armar och
försvinner ner i vattnet...

Hade han då varit vaken hade han sett
hur vatten färgades svart av bläck...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2010-11-25 22:06



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Underbar
2010-11-26

  Lavinia Röd
Vilken härlig berättelse!!! Suveränt!
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt