Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska

Viska mitt namn i mitt öra så jag vet att jag finns,
smek mig varligt på kinden så att jag minns.
Minns hur det känns att leva, att finnas till.
Det är det enda jag vill.




Fri vers av mia1
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-26 07:57



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Mycket vacker text
Själens röst
Önskar tröst
KRAM
2012-11-20

    Herr Ångest
Ett poetiskt oxh mänskligt rop.. på närhet.. och kärlek..

Ömma ord och vacker text i all sin enkla längtan.
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1