Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförglömlig

Jag minns just den dagen. Skridskorna som du knöt fast på mina vinterskor. Det blåste ljumt över den blanka sjön. I mitt minne gled vi över isen och det var vinden som förde oss framåt. Du skrattade. Vinden, skratten, granskogen runt oss. Bilder lika suddiga som fotografierna i mitt lilla gula album. Det enda albumet. Bara ögonblick och en känsla som blivit till en grynig film i mitt huvud. Just den dagen har för alltid etsat sig fast i något hörn av min hjärna.




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-11-26 09:41



Bookmark and Share


    igen
vacker målande bild. fint formulerat
2011-04-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Dina dikter är oförglömliga. det språk du använder är så enklet men så välsvarvat, och får mig att sluta andas. Det är helt underbart!!/B
2010-12-30

  Anna*
Mmmm ... det liknar något jag drömt om länge ... med den rätte ska jag åka långfärdsskidskor på blank bärkraftig is, njuta, skratta, ta in naturens skönhet, stillheten och dricka varm choklad i en värmestuga innan vi vänder hem igen till brasvärme rödkindade och lyckliga! Underbar dikt som fick mig att tänka på det varma goda! Tack!
2010-12-13

  firefire
berörande,ett vackert minne som borde ha varit många fler,känns det som...men ändå fascinerande hur man kan hålla fast vid ett minne så starkt och på något sätt leva på det ,i alla fall ibland..ja så går mina tankar i denna fina text..
2010-12-09

  helenita VIP
Jag känner den ljumma vinden och
doften av granskogen..
Gillar!
2010-11-29

  Kalle.O
Jättefin!
2010-11-29

  L I V
tycker om hur du målar bilder med ord...
2010-11-28

  pixter
knöt fast skridskorna på vinterskor!?.. hur gammal är du egentligen!!! ^^ nä, skojar bara... (t.o.m. jag kommer ju ihåg den sorten)
målande text som beskriver små tillfällen som kan betyda så väldigt mycket för ett barn men passera obemärkt förbi de vuxna... något att tänka på
2010-11-27

  yta
vad fint med något så oförglömligt. Jag kan känna känslan.
2010-11-26

    ej medlem längre
gillar denna text
2010-11-26

    ej medlem längre
Ett fint minne att kunna ta fram. Ändå tränger ett vemod igenom. Det enda albumet. Det blev inga fler.
2010-11-26

  Anya VIP
Fint och vemodigt. Gillar särskilt:
Bara ögonblick och en känsla som blivit till en grynig film i mitt huvud.
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP