Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart tog vägen vägen


Mitt i vägen

Nöjd livspromenad
stigen är vägen
ger mat för dagen
oändlig till synes

blixt från klar himmel
horisonten faller
väg skymmes
vaccum i tiden

ropar i skogen
var är du
jag ser ej vägen

ödet svarar
för jag står
mitt i stigen
ta med mej
på färden

villig vilja
gryning vaknar
ämnad är vägen






Övriga genrer av Water VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-29 18:29



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
Kryptiskt och underfundigt!
Det är svårt att se vägen när man befinner sig längs efter den...
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP