Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotobloggare

Du ljuger.
Världen är inte alls så dystert vacker
som dina bilder säger.
Jag menar inte att kalla dig lögnare
men jag gör det i alla fall.
Du fångar inte de vackra nyanserna i livet
du skapar dem
allt genom att förvrida.




Fri vers av zim
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-26 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim