Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskristaller

Pulsar i snö
Solens strålar bländar mig
när den glänser i snön.

Iskristaller på fönster
-i övergivna hus.

Tjocka stickade tröjor
och rosenröda kinder

På en trädstubbe
med varm choklad
och marshmallows




Fri vers av MissManic
Läst 314 gånger
Publicerad 2010-11-26 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic