Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens pappa på rymmen

Var är du nu?

Mina barns pappa, var ÄR du?

Du ska vara hemma nu

Vi ska ju göra barn.

 

Min biologiska klocka exploderar snart.

Kom hem

NU!




Fri vers av MissManic
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-26 19:27



Bookmark and Share


  Junitvillingen
När den biologiska klockan är på väg att explodera, då är det bråttom, bråttom...*s*...
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic