Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på ett tunt papper

ser ni hur jag viker ut mig?
hur jag så gärna vill bli bekräftad?

jag vill att ni ska veta
att allt jag önskar är att ni ser mig.
älskar mig.
vill ha mig.

om jag böjer mig fram lite till,
nästan så att man ser allt.

när du tittar på mig,
ser du mig verkligen då?

eller är jag bara en skugga
av någon annan,
någon
som du hellre vill titta på.

titta på mig.

vad är det du ser?




Fri vers av Ovillkorligt
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-27 14:01



Bookmark and Share


  Seglaren
jag vill se dej.
men kan inte lova
på vilket sätt exakt
det blir
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt