Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

famnar in i dig

 

 

 

In i ett ögonblicks nakenhet
får du av dig
klädesplaggen

 

tidlösheten skaver i nacken
och du klär dig
 i en evighetssekund

 

jag nalkas in dig
i närvaron

 

inser det mörka bakom ditt ljus

 

möter din bräcklighet och
bejakar det

i en skuggtillvaro som
när mardrömmar

 

jag förälskar mig i din svärta
för att sedan långsamt
drunkna i den

 

för att sedan nå ytan 
 i det att jag famnar ditt ljus

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 1218 gånger och applåderad av 59 personer
Publicerad 2010-11-27 14:48

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker rakt igenom. Bokmärker. =)
2011-03-23

  drover
Så kärleksfullt vackert, blir förälskad i ditt språk
2011-01-16

  sommarmoln
Underbar...
2010-12-15

  Carola Bouvin
Förtjusande och helt underbart vackert!
2010-12-08

  Gisela Nordell
underbar ... berör min smärta
med mörka vingslag
2010-12-08

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra, starkt berörande!
2010-12-02

  Blåbäret
en fin text som tar sig igenom lagren
räds inte, oavsett vad som visar sig
utan håller ändå om i det som avslöjar sig
2010-12-02

  Janne
Verkligen en mycket bra
skriven dikt om kärleken


Mvh


Själens krigare.
2010-12-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Drunka så i nån
annans svärta
ta till sig den
som sin egen
smärta sen
famnas i ett
gemensamt
ljus det ger
ett gott sus!
Kanske rus...
Vackert skrivet!
2010-11-30

  helenita VIP
vacker!!
Applåd
2010-11-30

  anits VIP
Mycket vackra rader
2010-11-28

  firefire
underbart vackert och stort på nåt vis;) fin poesi helt enkelt;))
2010-11-28

  Elias N. Lockne
Oj. Du kan verkligen skriva Lindemann! Känns ända in i huvudet, lungorna, magen och fötterna.
2010-11-27

  Kristina Wallbing
MYCKET vackert!!
2010-11-27

  Emme
Mycket mycket vackra rader!
2010-11-27

  miany
jag förälskar mig i din svärta
för att sedan långsamt
drunkna i den

Tycker om! <3
2010-11-27

  aol
fint skaldat vännen,
2010-11-27

  Eva Helene VIP
Aj!! Så vackert att det gör ont
2010-11-27

  Valdemar Anders
Du du kam konsten att variera dej!
Du är bra och detta var superbt!
2010-11-27

    Max Poisé
Herregud!...Nu är risken stor att någon kommer jaga dig ju?

Skitsnyggt, helt i min stil!!
2010-11-27

    Mimmi17
Njuter av varenda ord, underbar!
2010-11-27

  wildrose
Otroligt fin text
2010-11-27

  Seglaren
vajert!!
2010-11-27

  walborg
Bara så underbart vackert skrivet - att kunna nalkas en annan själ utan rädsla att förlora sin egen.
2010-11-27

    ej medlem längre
Vacker är den, din text och kärleken!
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP