Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var du när jag torkade ut?



En törst efter något mer
än det mänskliga skådespelet
har drivit mig ut i öken

Ett kargt landskap bortom förtvivlan
Här finns inga teatersalonger, inga skådespelare
Den stora tragedin spelas inte här

Jag kan äntligen leva
fast det finns inget vatten här
så jag dör nog snart

Men jag dör lycklig
vetandes att rösterna
inte var invändiga

Att mitt naturliga tillstånd
inte är krig mot mig själv,
att Leviathan låg bakom allt




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 715 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 15:03



Bookmark and Share


  vibhava-tanha
Applåd
2010-12-17

    ej medlem längre
Gillar din text, men var tvungen att slå upp "Leviathan"
2010-11-27

  Gunnar Odhner
Så många som försöker övertyga oss om att rösterna är invändiga! Man kan kanske andas friare i det landskap du beskriver, trots att det inte finns mycket att leva av.
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström