Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Anniz /julklapp.

Du är ente ngn
som passerar obemärkt
Att just du finns att läsa här
gör mig faktiskt stärkt

En ynnest att få dela
fejjan med dig
för du är en av de mest underbara
en skitfrän tjej

Du har glimten i ögon och så
som du skriver
ibland jag i vanmakt håret
river

för det är inte alltid jag förstår
en sådan som du
Men beundrar dig det gör jag och
skrivarklappen har du nu.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 606 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-27 16:19



Bookmark and Share


  ©Anniz
Naauwh!!
Tack så jättemycket!!
Kan knappt hålla tårarna borta när jag läser denna :D
För den visar hur mycket det jag skriver berör andra ♥

(Och btw, om du inte förstår något jag skriver så bara fråga :D)

Kram på dig ♥♥♥♥
2010-11-27

  aol
en fin hyllning
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP