Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöd åt önskning ger glöd!

Här är förväntningar ofta stora
att det man skriver skall försätta folk
i stor glädje helst i en oförglömlig eufori
då är det ju bara att hoppas att någon
når dit, kan få till en sån önskad energi...

Men nu när Önskarna bara tycks sitta och vänta
att någon annan de underfundiga orden ska pränta
kan de ju själva under tiden bjuda på någon kommentar,
som smörjmedel för orden de vill poeten skall få upp,
som en sprutande fontän rakt i deras knän
det hade varit en metod suverän...











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-28 11:27



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt min vän, så ska en slipsten dras.
2010-11-29

  En strimma av guld
Sanningens ord min vän. Du är en poet som ger mig många glädjande ord och vishet.
2010-11-28

    ej medlem längre
Mycket sanna ord Ewa - Britt!!!

"Men nu när Önskarna bara tycks sitta och vänta
att någon annan de underfundiga orden ska pränta
kan de ju själva under tiden bjuda på någon kommentar,"


/Ann
2010-11-28

    ej medlem längre
Hihi, bra präntat o rutet!
2010-11-28

    Maria Malm
Ler, ja, jag känner mig lite träffad där..lätt att sätta stora krav på sig själv. Hur berörd man blir av en text, beror mycket på sinnestämningen man är i just då, i läsande stund.
2010-11-28

  thyra
Du kämpar på
och slår oss på tå
det gör gott
i eftertankens pott.

Bra rutet. Jag vaknade :)
2010-11-28

  Michaela Dutius
Så sant diktat
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt