.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Låg batterinivå

 

 

 

Fyra knapphål är knäppta

rocken har fem,

knappen ligger i syskrinet

 

händerna i rockfickorna

ett hoptvikt kvitto i högra,

på cigg och en Cola

 

mellan läpparna en cigg

glöden pulserar rött,

röken förenas med

 

caféstolen i järn

håller nio minusgrader,

rocken stelnar mer med varje bloss

 

hörlurarna värmer

blixten i displayen blinkar,

låten dör

 

verklighetens brus slår igenom

flyktkanalen faller utan sina toner,

tårar rinner

 

reser mig upp

dra ensamhetens rock närmare,

släpper inte in dig igen

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 453 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-28 17:15



Bookmark and Share


  sulimaa
Ensamhet som kryper under skinnet ...och i det här fallet under rocken...gripande...
2010-11-28

  Aisha VIP
så nära man kan komma

jag ser och känner
2010-11-28

    J. Herward
Gripande läsning:)
2010-11-28

  karenina VIP
ett klokt och bra val även om det smärtar
2010-11-28

  etthjärtaäralltidrött
varmt är hjärtat, smärtar att läsa.
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar