Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***********


När självkänslan ruckas....

Som en extra skugga finns du bredvid mig
Likt en farsot, redo att hugga till

Du puffar mig och får mig att vackla
Det blir alltid som du vill

Du får mina tankar att krackelera
Du ger mig osäkerhet

Min magkänsla ökar makabert
Du är det värsta jag vet

Tack vare dig har jag nästan förstört
Det vackraste jag har

Så flyg din kos, jag ber dig
Låt mig få ha tryggheten kvar





Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-28 17:16



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket väl beskriven känsla och handlingsförlamningen i det skeendet. Applåder
2011-01-10

    annasofia.
"Så flyg din kos, jag ber dig
Låt mig få ha tryggheten kvar"

Bedja och vanmakt.
Vackert.
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström