Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter Thyra


haiku (el)


Alla lampor lyser
för att inte mörkret skall
ta över min själ




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-28 18:19

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku!
Låt ljuset flöda.
2010-11-28

  Njord
BRA!
2010-11-28

    papillon
Min mörklagda själ
nöjer sig anspåkslöst nog
med lite stjärnljus

Men inte ens det
unnar väderguden mig -
det snöar igen........
2010-11-28

  thyra
Så klart! Snåla inte :) Fint i haikuformat!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP