Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

Vinter..

Då par ska gå hand i hand och julhandla,

leka i snön, med varma kläder såsom: Jacka, termobyxor och annat.

Ha mysiga hemmakvällar och värma varandra.

Då jag sitter inne, hemma, helt ensam.

Tänker tillbaka på minnen.

Med just dig.

De minnena river upp mig inifrån.

Därför går jag inte ut,

För jackor och termobyxor värmer inte mig och inte heller mitt frusna hjärta.




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-28 19:00



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fattar precis hur du känner.
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg