Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett vackert slut för idioter

det finns en version av dig bakom mina ögon,

den jag tycker om mer än verkligheten.

om jag bara blundar en gång till

vet jag att du älskar mig.




Fri vers av Ovillkorligt
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-28 22:49



Bookmark and Share


    Vittra
Åh du, den kändes. Sjukt vad snyggt formulerat och fan vad smärtsamt det är att låtsas så.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt