Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad



Jag tror att det var
när han inte svarade
när han undvek frågan

Jag tror att det var precis då
som jag förstod

det skulle aldrig bli nåt mer

och jag saknar det vi aldrig hann




Fri vers av Smultris
Läst 655 gånger
Publicerad 2005-12-07 00:01



Bookmark and Share


    carina b
"och jag saknar det vi aldrig hann" fatastisk avslutning, perfekt.
2006-07-13

  Per Rydberg
Du beskriver insikten så
ingående. Din text är som
en kulkärve av enkla
påståenden rakt
mot den som tilltalas av
diktjaget. Det är med mäktig
kraft du tecknar. Så gör du
allt till skön poesi - jag förstår
inte hur det går till, men du
lyckas. Läsvärt så jag darrar!
2005-12-07

  mariann
Dessa outtalade ord... och i kärleken ser vi ändå svaren.
2005-12-07

  Teresia Ridell
Mycket känsla i det osagda...
Ibland är det värre att sakna det man aldrig fick än något man blivit av med...
2005-12-07

  Mats L.
Mycket innehåll här
2005-12-07

  mysanpysan
"och jag saknar det vi aldrig hann"

bnara detta är poesi liksom

stort och smärtar
hjärtebultande
2005-12-07

    jahapp
Den var fin den här tjejen...när de undviker frågor ska de hållas korta ;)
2005-12-07

    ej medlem längre
Bra, bra!
Själv skulle jag nog kanske välja att skriva det liiite annorlunda, typ:

Jag tror att det var precis då
som jag förstod
att det aldrig skulle bli något mer

- men din version funkar förstås också! *ler*
2005-12-07

  rebecca d
ja, det som inte blev, det man inte hann är tungt att sörja.

mollstämd, enkelt....sorg
2005-12-07

  Anna H
Ja visst gör det ont att inse att drömmen aldrig går i uppfyllelese. Det är ju en sknad fast man egentligen inte har något att sakna. Bra skrivet!
2005-12-07

  prinscess VIP
mycket vacker dikt
och lite vemodig
2005-12-07

  Tino
mkt vacker och kännslig..
känner igen mig otroligt mkt!
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris