Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00:00

00:00

Tittar på alarmklockan och den visar 00:00 , därefter ett brak,

i hallen och blir livrädd!

Men det vara bara hallampan som föll ner!

Det spökade inte!

Dagen efter spökar det på riktigt, 3 grannpojkar säger bus eller godis!




Prosa (Fabel/Saga) av Jean-Michel Orblin
Läst 562 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-29 15:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra, gillas
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin