Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa kan spela dom


Bländande fenomen

Jaha....det är där alla håller hus

flocken har flyttat till facebook

några enstaka ströhomosapiens
har blivit lämnade kvar i den gamla världen
bland de utrotade dörrknackningarna
och fordom spontana kafferepen

råttfångaren från Hameln
spelar på sin flöjt




Övriga genrer av Water VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-29 18:14



Bookmark and Share


  sulimaa
Jaaa ...så är det nog ...
2010-12-01

  Suzie B VIP
Mitt i prick! Du fångar det!
En och annan förlorad själ pratar med ett kranium...
2010-11-30

  walborg
Världen har gått förbi och man känner sig passerad ... vill inte heller följa flocken ju....
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP