Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappat

 

 

 

ordlös

utan verktyg

och utan masker

inga ramar

inga lås

inga kedjor

inga galler

 

aldrig förut

 

famlar

svettas

darrar

skakar

finner ingenting

att hålla mig

fast vid

 

en ny värld

en rymd så ofantlig

att mina sinnen

inte kan orientera sig

i den

eller få något

logiskt grepp

om vad

som är upp

och ner

höger

och vänster

bakåt

eller framåt

 

 

kanske finns det inte här

 

 

 

men hur

ska jag då kunna

välja väg?

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Fri vers av Niara
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-29 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara