Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Universalt universum


Surrealistiska sparkar

Idag
fotades sten
med finskorna
sten hoppade
upp på sparken
finskorna hade
träffat sten förr
så dom var
före detta finskor
men sten bryr sej icke
huruvida sparken far fram
fotad eller ej med finskor




Övriga genrer av Water VIP
Läst 771 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 21:55



Bookmark and Share


  Desire'e
speciell som alltid
2010-12-10

  sulimaa
Hhahaha tack för det skrattet...underbara små rader!
2010-12-01

  Suzie B VIP
Hi hi! Vilken härlig framställning! :)
2010-11-30

  walborg
Kul text med härligt språk.
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP