Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din vän, lita på det

Om du känner att allt är yta

för lite djup

Att du har flera vänner

men inte en riktig vän

med djup

så är det inte mycket att göra

 

sorry!




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-29 22:36



Bookmark and Share


  Filosofen2
I sökandet efter det där fina, kära och underbara en vän kan vara
kan man finna fel, men då är det ofta en själv man fattas.... Ensammast i världen är de som inte hittat hem i sig själva.

Tack för en bra dikt
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström