Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kläm - mig!

En fulladdad tös från Kusten
fastnade i hissdörr med brösten
hon sa ej nått då
men var de äkta då...
hade hon väl använt den, rösten




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-30 00:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Leendet breddas.....tack...
2010-12-01

  ULJO
Kan inte annat än att le en smula.
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt