Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna, som stjärna!

En fröken ifrån Det ni vet
frågade sin klass om en komet
en stjärna med svans
har nån sett, om sån fanns...
Jo Musse Pigg stor, som en raket!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-30 12:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
barnasinnet har hon kvar
fast hon levat många dar
därför ska hon länge leva
denna ljuvliga flicka ewa!
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt