Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad min vän och mitt bollplank nikolai :)


bollplank

ja då är vi där ingen
gnäller klagar
beklagar
orden far i huvudet hit och dit
tårarna rinner
och bekymren blir gigantiska

ja då behöver jag dig så
för vem är bättre bollplank än
en vän som
vet och förstår

missar det gnälliga
tar fram poängen
och gör
att leendet
åter finner
ytan
och dilemmat krypet ner
i skinet igen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-01 01:36



Bookmark and Share


  Janne
Är bra att ha en sån
fin vän


"bolla tankarna emellan
varrandra"


Mvh


Själens krigare.
2010-12-03

  Seglaren
bollplank, javisst!
är ovärdeliga
2010-12-01

  Nikolai Jungsin VIP
Oh tack min vän :)
*glad* thats what friends are for :)
om inte annars så är det bra med att ha gnällfilter :D så det vettiga blir kvar ;)
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson