Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teddybjörn

du är rund och go
har ett hjärta av guld
har ögon man smälter i
och sprider en värme
till de som är nära
som saknar ord
finns ingen vän
som är bättre än just
den där teddybjörnen
för det är den vän man lyssnar på
och litar på




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-01 01:54



Bookmark and Share


    eva m h
De minstas bästa vän
2010-12-01

    eva m h
De minstas bästa vän
2010-12-01

  Seglaren
ovanlig och fin
kärleksförklaring
Applåd, naturligtvis
2010-12-01

  Nikolai Jungsin VIP
Gullig, vacker
snäll
och man blir alldeles varm inombords.
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson