Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta mina ord som bagage, de är enkla och lätta ... http://www.youtube.com/watch?v=0wvapr8WvBs


GRÅT...

Jag
ger dig mina tårar
i livets resa;

en öga gråter heder
och tårar blir regnbågen

den andra gråter välsignelse
och tårar blir stjärnstoff...

Hitta vägen tillbaka hem
följ vintergatans magisk stoft!


-Skratten måste tystas, någon dag innan soluppgång-

‎... Och ge plats till smärtan även för en dag
hjärtat behöver blöda och själen vila...



© Havsbris/2010




Fri vers (Prosapoesi) av Havsbris
Läst 984 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-12-01 15:01



Bookmark and Share


  Anna*
Det behövs verkligen bearbetning för att det ska bli klart. Hjärtat ska läkas och själen hämta sig efter det som dränerat. Fint! Applåder
2010-12-28

  aol
varje tår landar mjukt i en vinges dun
2010-12-12

  Eva Langrath VIP
Blir berörd av dina ord där sorg och lycka håller hand

"en öga gråter heder
och tårar blir regnbågen

den andra gråter välsignelse
och tårar blir stjärnstoff..."
2010-12-02

  anits VIP
Mycket vackert och känslosamt
2010-12-02

  Jack E. Gladh VIP
en känslornas mästarinna är du
mycket vackert
2010-12-02

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2010-12-01

  Mats Henricson
Härligt underfundigt underbar läsning !
2010-12-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det nog bara
Du kloka underbara
själen som kroppen
behöver renas och sen
men Dig förenas! Va?
För det är väl så det
menas! Tack för detta!
******************
2010-12-01

  LassO
skön text
2010-12-01

  Julio VIP
En fin liten skrift^^
2010-12-01

  Water VIP
Skön tolkning av det lilla i det stora
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris