Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt på sikt

 

Jag har inga tvivel kvar

Jag VET

 

Mycket ÄR svårt

men det finns också 

gott om det goda

 

Jag vill leva lugnt och stillsamt

 

vara ifred

 

fylla våra liv med glädje

 

bygga nya broar

dofta på blommor

njuta av solnedgången

 

Jag avsätter tid och omsorg

till små avgörande detaljer

 

vilar stilla

 

i det vi har

tillsammans

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 1027 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2011-05-23 07:10



Bookmark and Share


  agneta pichler
så som jag önskar
livet skulle vara..

vackert skrivet
2013-10-11

  Millner VIP
Vackert
2013-09-08

  Sommarnattsljus
Fin text med värmande innehåll, jättefint foto som illustration också. Tack!
2013-07-02

  Ewelina Mann
Äntligen en dikt med hopp och ljus bland alla mörka jag läst här på poeter.se den senaste tiden. Fastnade för denna då den ger framtidshopp och tro för mig som läsare. Du fångar upp känslor väldigt bra!
2013-05-16

  Ninananonia VIP
Så underbart.. en njutning att läsa :)
2011-11-29

  Karina"Kia"
Livet kan vara bra fint ..när livet ger tillbaka och man vet!
Egen varsam tid till livet!
/Krami
2011-10-22

  Karin Andersson
Så vackert!
2011-10-21

    Lesley
Fint skrivet. Mjukt och vackert.
2011-10-04

  Anya VIP
Mycket varm text som jag läser långsamt och andas med.
2011-09-27

  LassO
du skriver så man läser, längtansfullt...
2011-09-25

  Maximillixen
De är väl en mänsklig rättighet vad jag förstår :> Hoppas att allt blir bra /Maxi
2011-05-25

  Kjell A. H Lundin
Kanske inte vila i frid, utan "lev i frid" önskar jag dig!

Vännen
Kjell
2011-05-25

  aol
så fint vackert skriftat, gillas,
2011-05-24

  Lars Hedlin
Värme som sprids ..kram
2011-05-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker
Hoppfull
Glädje !
2011-05-24

  Sonja Sidorow Lapington
du ger och ger och ger...den ro jag vill ha
2011-05-23

    eva m h
Vilande varande
2011-05-23

  Ninananonia VIP
Underbar!
Att vila i det som är :)
2011-05-23

  Sommarnattsljus
Jättefin, vilsam och hoppfull text, Anna. Tycker mycket om både bilden och rubriken också. De illustrerar och passar så bra till texten. Njuter i sista strofen av hur du samlar ihop texten och man får andas ut mellan orden. Tack!
2011-05-23

    ej medlem längre
mycket fint
2011-05-23

  Mats Henricson
Fint skrivet, ger mig associationer till Disneys´"Tjuren Ferdinand"......
2011-05-23

  Line W
Så fint!
2011-05-23

    Max Poisé
Andas in!
Stanna upp
Se!!

Ibland är de små detaljerna som skapar helhet!
2011-05-23

  Linda CH VIP
Underbart skönt!
2011-05-23

    ej medlem längre
Må du få leva lugnt och gott
2011-05-23

  Alva Johnsson VIP
Hela dikten inger harmoni.
Känns som en tröskel Du passerat.
Fint och rofyllt.
2011-05-23

    ej medlem längre
Denna mjukhet är du så väl värd fina du.
2011-05-23

  queenia
<3 precis så, vännen min... <3
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*