Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet

Andas djupt

in

ut

in

ut

in

ut

Känn ljuset

Nu är du avslappnad

Tänk dig att du är ett träd.

Dina rötter går djupt ner i marken.

Du är stark

Du är stolt

Du växer och blir högre

Du växer ända upp till himmelen

Du är ett med jorden

Du flyger ut i universum

Du ser jorden,

stjärnorna

och planeterna.

Du förstår att du är en själ.

Förenad med Moder jord

Du är ett med universum

Vila nu

Njut en stund

När du känner dig redo

 flyger du tillbaka

In i trädet

Ner i marken.

Nu är du hemma igen

Hemma på Moder jord




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-01 23:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Till mannen som sjunger för träden!
Jag är säker på att de lyssnar .
:)
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP