Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äsch

hon har en dröm
kvinnan
en obetydlig dröm
en banal dröm
inte märkvärdig alls
egentligen
av ringa intresse
faktiskt
äsch
den är djupt tragisk
passionen i
hjälplösheten i
hopplösheten i
kvinnans kamp för sin dröm
den är grymt ironisk
skörheten i
envisheten i
ensamheten i
kvinnans kamp för sin dröm
den är absolut cynisk
hjärtlösheten i
vanmakten i
allvaret i
kvinnans kamp för sin dröm
om livsrum för drömmar
att växa i
blomstra i
andra än drömmen
om livsrum för drömmar
att växa i
blomstra i
äsch




Fri vers av Fokus
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-02 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fokus
Fokus