Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt

att smärtan

alltid har samma källa

stod plötsligt klart




Fri vers av Tillbringaren
Läst 335 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-11 17:54



Bookmark and Share


  yta
Jättebra korta men tydliga meningar
2010-12-31

  L I V
Ah...så SANT !
2010-12-14

  helenita VIP
Insiktsfull,
fin!
2010-12-13

  Anna*
Ursnyggt! Undertexten är lika stark som den skrivna! Applåder och bokmärke
2010-12-13

  Anya VIP
En djup insikt....text med mycket mellan raderna.
2010-12-12

  karenina VIP
insikter har ofta sin tid innan de visar sig
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren