Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om alla människor

Tänk om alla människor vore snälla.

Tänk om alla människor du mötte var förstående och hjälpsamma.

Tänk om alla människor var glada och log mot dig.

Tänk om alla människor behandlade varandra med respekt.

Tänk om alla människor brydde sig om våra djur.

Tänk om alla människor var rädda om vår planet.

 

Vilken underbar värld att leva i.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-02 19:40



Bookmark and Share


  Janne
Bra skrivit
"ja tänk om
det vore så"
2011-03-05

    maija tuori
Jag tänkte igår samma tankar ... hoppas att solen gör mirakkel
och gör oss månniskorl liten mjukare och mänsligare...

TänkerDig... med många kramar /maija
2011-01-27

    maija tuori
Jag tänkte igår samma tankar ... hoppas att solen gör mirakkel
och gör oss månniskorl liten mjukare och mänsligare...

TänkerDig... med många kramar /maija
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP