Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ord

sköljer

bort

känslor

av

is

ersätter

sorg

med

K   Ä  R  L  E  K




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-02 20:46



Bookmark and Share


  Veronic@
Så kort & fint skrivet
2011-03-05

  Ola Rydberg
Jättefin
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP