Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så gick

ännu en dag

 till spillo

 

Utan

dina händer

 

Som 

smekte

min själ




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-02 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP