Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K o n s t i g t

K o n s t i g t

Att

 ingen

ser

jaget

ovanför

egot

som

aldrig

krossat

egot

vingar

ovanför

i

molnet

av

vitt

ljus

andas

S O R G




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-02 22:39



Bookmark and Share


  Julio VIP
Bra gjort!^
2010-12-02

    Tea Alex
Snyggt!
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP