Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krevad

varje andetag smakar var
svekens tystnad 
vältrar beskan över tungornas
totala

en explosion
tränger  en våg

den säger  
nu vi är lika nakna
lika trasiga och trötta

så föll bomberna och

ingen fick någonsin veta




Prosa av Carola Zettergren
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-05 19:52



Bookmark and Share


  ULJO
Du är helt suverän
2010-12-06

    papillon
Förmedlar svart smärta och tröstlös svärta......
Det blir andra texten av dig som jag bokmärker i dag!
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren