Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spektrum






h å l l m i g
så att jag håller ihop

h å l l m i n t r a s i g a s j ä l
så att jag kan foga den samman

h å l l m i t t h j ä r t a
så att jag vågar öppna det

mjukt

håll så min hand

och jag ska skänka dig värme


Jag vill tro
att detta, mitt hjärta
ska leva för evigt

svinga sig mot skyn
i lyckorusande
eufori


Jag vill tro
att här, längst in
i djupets dolda hav
ska finnas
en ocean av regnbågens alla färger
målande
mitt liv

mitt liv
en gåta
som har sin lösning
fri från tid och rum
fri från tärande band
fri

jag vet
att mina sår
endast är dörrar
som frigörelsens nycklar låser upp

jag vet
att genom att förlora
så kan sanning vinnas
livsöden tvinnas

så håll mig
mellan dina händer
låt mig se dina ögon






och jag ska se mig










Fri vers av Sunlight
Läst 368 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-01-15 16:21



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Vackert
och skört
med snyggt slut
2011-01-16

  Niclas Petersson VIP
Underbart vackert.

"Jag vill tro
att detta, mitt hjärta
ska leva för evigt

svinga sig mot skyn
i lyckorusande
eufori"

Kan man bli annat än glad av att läsa detta? :)
Gillar. Mycket.
2011-01-16

    ej medlem längre
Målandebild
av tredjedimensionens
törneok
målandebild
av relationen
som förlösning
målandebild
av att
det finns något
Mycket Större
2011-01-16

  Anna*
Insiktsfullt och snyggt! ☼
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight