Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min vän. Om du vill läsa det.




Är det du?

Är det du?

Är det dig jag älskar?

Eller är det kanske dig?

Jag frågar

mig själv.

Och känner plötsligt

att svaret

finns

inom mig

Mitt hjärta vet

när klockor pinglar…




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-03 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP