Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens former

Kärleken kommer i många olika former

Kärleken till ditt barn

Kärleken till din familj

Kärleken till en vän

Kärleken till en vacker människa

Kärleken till en främling

Kärleken till dig själv

Kärleken till din käresta

Kärleken till Moder jord

Kärleken till din tvillingsjäl

Men ändå är den alltid kärlek

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-03 15:27



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
sant!
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP