Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

 

 

Ord faller lätt

som en bila

hett stål genom smör.

 

Lätt föll mina omdömen

värderingar

i oförstånd

utan tanke

på skada.

 

Lämnar som truten

en illa stank

av förruttnelse

 

Ord kommer svårt

ur strupens sår

variga men läkande.

 

Sårande var mina omdömen

värderingar

i oförstånd

utan tanke

på förlåt




Fri vers av Rolando Furioso
Läst 487 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-03 18:41



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Självinsikt
2013-03-20

  Svartochvitt
berörande, fint, djup. precis som jag vill ha det.
2011-02-20

  La Magnólia VIP
Starkt berörande .. en eftertänksamhet .. en sanning att tänka på .. Det är alltför lätt att använda orden fel .. att glömma komma ihåg det lilla ordet "förlåt"..
2011-01-18

  Anna*
Starkt självrannsakande text som berör.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso