Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärta

Varför?

Gjorde jag rätt?

Gjorde jag fel..?




Fri vers av MissManic
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-03 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic