Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kysste min själ

 

Älskade

 

idag vaknade jag

hel

 

med hjärtat

fyllt

 

när du kysste

min

 

själ




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-04 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert !
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP