Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstnatt

Dimman har lättat
Men människor flytt
Från regn och kyla
Och höstens natt

Tystnadens röst
Sjunger i staden
Ger eko som når
Långt över haven

Stjärnklar himmel
Ställer solklara frågor
Utan att ge
Några självklara svar

Förvrängda bilder
Falska minnen
Är min hunger
Är min törst

En bitande vind
En tår på en kind
Är min kärlek
Är min tröst




Fri vers av maximilano
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-04 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maximilano