Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dikt handlar inte om mig




Kadavret

Kadavret

hat i skymundan

göms bakom

garderobsdörren i fjärran

svingar sin klubba

stinker av dårskap

fanatisk

självgod

 arrogant

 under isen

lamslår

diktarna

som hyllar kadavret

som stinker av hat




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 951 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-04 19:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den här dikten handlar om de som skriver elaka kommentarer till poeterna på poeter.se
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP