.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Fuktade köksluckor

 

 

 

Kroppen fångar upp basgången i Polices "So lonely"

finner mig stå och hacka zucchini i takt

gungar vidare runt i köket, dukar och plockar in disk

smöret fnittrar i stekpannan och kittlar vitlöken

häller av pastavattnet, ångan värmer ansiktet

 

gillar dessa ögonblick när musiken tar mig bort lite grann

det är som att bli småkär,

även när sången säger något annat.

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 444 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-04 19:41



Bookmark and Share


  Nanna X
mm, gillar detaljerna, och de skaver mot varann på ett sätt som ökar känslan av närvaro. smöret som fnittrar och kittlar vitlöken, och sången som drar åt ett annat håll...
2010-12-05

  sulimaa
Åhhh en sådan härlig text ...jag riktigt ser dig framför mig och jag känner matdoften ...nästan så att man blir hungrig!
2010-12-04

  Ninananonia VIP
Ja just så . Känner igen mig:)
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar